Оберіть мову

Перше місце в категорії «Нові підприємства» в номінації "Співвідношення ціни та якості" рейтингу будівельних компаній Одеси

Приємно отримувати нагороди, особливо, коли вони заслужені.
Взяли перше місце в категорії «Нові підприємства» в номінації “Співвідношення ціни та якості” рейтингу будівельних організацій від провідного медіа-холдингу Одеси Dumskaya.net.

Чотири роки тому ми дебютували в рейтингу і сьогодні наше зростання відзначають і журналісти, і колеги в професійній сфері, і, що найголовніше, наші клієнти.
Від малогабаритних будинків економ-класу ми перейшли до будівництва багатоквартирних житлових комплексів, при цьому зберігши наші головні риси. Ми не женемося за поверховістю, ми створюємо максимально комфортний простір для життя.

З 2017 роки ми здали три нових житлових комплексу: білосніжні Сади Семіраміди на 5-й станції Фонтанської дороги, найяскравіший будинок на Черемушках – «Малинки» і ЖК «Море», схожий на круїзний лайнер в крокової доступності від пляжів 13-й станції Великого Фонтана.

Все це, завдяки головній цінності – нашому колективу. Своїм успіхом ми зобов’язані в першу чергу нашим співробітникам на всіх ділянках роботи: від монтажників і малярів, до інженерів і продавців. За 12 років роботи нам вдалося зібрати кращу команду, якій під силу навіть неможливе. Команду, на яку можна покластися, команду, яка здатна витримувати максимальний темп при максимальній якості. Адже такого темпу, і таких вимог до якості, як у нас, немає напевно ніде.