Оберіть мову

Передали наш старий офіс волонтерам, які плетуть маскувальні сітки для фронту

Продовжуємо допомагати нашим захисникам та наближати перемогу.

Передали приміщення нашого старого офісу волонтерам, які з першого дня повномасштабного вторгнення плетуть маскувальні сітки для фронту.

«На мій погляд, це найкраще застосування для цих приміщень, яке тільки можна вигадати, – зазначає керівник Фамільного Дому Дмитро Ковров. – Волонтери – це дивовижні люди. Щодня вони приходять у свій вільний час, хтось на півдня, хтось на кілька годин, хтось у свою обідню перерву з основної роботи та плетуть сітки, які захищають позиції та техніку українських воїнів від ворожих дронів та розвідників. Тільки всі разом, об’єднавшись, ми зможемо перемогти ворогів».

Самі волонтери зазначають, що у приміщеннях є все необхідне і завдяки комфортним умовам вони зможуть виробляти ще більше сіток.

«Фамільний Дім запропонували нам свій офіс безоплатно, – розповів куратор волонтерського центру Костянтин Задорожний. – У приміщенні євроремонт, два санвузли, великі просторі зали, відмінне освітлення, охорона, швидкісний інтернет, відеоспостереження – все, що потрібно для нас і навіть більше. Природно, що в комфортних умовах наша продуктивність стане вищою».