Оберіть мову

«Фамільний Дім» вітає усіх із прийдешніми святами

Доброго дня. Я Дмитро Ковров, засновник компанії «Фамільний Дім».

Закінчується 2023 рік. І це був рік у якому ми українці ствердились, як нація вільних людей!

Ми, не маючи флоту, звільнили Чорне море від російських свиней! Ми вже знищили цілком усю орду, яка вторглась до нас, армію, яку більшість країн НАТО вважали непереможною!

Ми і наші діти, назавжди, стали частиною Європи. І це у найскладніших умовах, коли кожна українська родина опинилася в дуже скрутному становищі. Найважча ціна – це втрачене життя та здоров’я наших воїнів й мирних громадян, які щодня забирає божевільний ворог.

Так ворог великий і сильний, але усі знають: щоб зʼїсти слона, треба його розрізати на шматки ! Що ми робимо кожен день! Розумію що на це піде багато часу, але усім нам треба пишатися нашою нацією! Кожен з нас красень та красуня! Бо за силою духу кожен з нас сильніший ніж усе свиняче царство!

На майбутнє я повен оптимізму. Наша компанія вистояла перед тяжкими випробуваннями. Ми змогли стати кращими й сильнішими.

Минулого року ми здали в експлуатацію житловий комплекс Via Roma. Сьогодні у кожній квартирі тепло, в оселях накривають святкові столи, на гойдалках лунає дитячий сміх, на перших поверхах працює комерція: ресторани, барбер-шопи, магазини, салони краси, а внутрішній двір прикрашає новорічна ялинка.

В цьому нам допомогла ваша підтримка та віра в нас. А ще допомогла ваша єдність. Згуртованість усього народу України. Перед ворогом на фронті і перед обстрілами в тилу, на роботі і в родині, днем і в ночі. Ми всі відчуваємо, як стаємо сильнішими та кращими в усьому, що ми робимо.

Звісно, наступний рік буде важким але сповненим нових, українських перемог!

Ваш, Фамільний дім.