Оберіть мову

Діти з центру денного перебування «Росток» отримали ігровий куточок

30 листопада з ініціативи директора компанії «Фамільний Дім» Дмитра Коврова для дітей з сімей вимушених переселенців, вихованців дитячого центру денного перебування «Росток» був обладнаний ігровий куточок для конструювання і моделювання.

«Твори мистецтва, любов, сім’я, дружба складаються з маленьких деталей. Приклавши зусилля, склавши їх, як конструктор, ми отримаємо чудовий результат. Не буває цільного щастя, не буває цільне геніальних дітей, їх потрібно по шматочках, крок за кроком вчити кожен день. Сподіваюся, що наш маленький внесок і буде одним з таких кроків », – сказав директор компанії« Фамільний Дім »Дмитро Ковров. 

Довідка. У червні 2014 року Благодійний Фонд «Дорога до Дому» на базі соціального гуртожитку для сімей вимушених переселенців з дітьми відкрив центр денного перебування «Росток». Сьогодні тут проходить психологічна і соціальна реабілітація і адаптація дітей – майже 70 хлопчиків і дівчаток від 3 до 14 років. З дітьми працюють вихователі та психолог, який проводить психологічну діагностику і корекційні заняття, а також тренінги для дітей та батьків, спрямовані на взаємну підтримку і розуміння в сім’ї. Також сім’ї з дітьми забезпечуються засобами гігієни, сезонним одягом, канцтоварами і всім необхідним, виходячи з індивідуальних потреб. Окремо ведеться робота з батьками щодо адаптації до нових життєвих умов.